A stray heart

最好金龟换酒

女人是搞风投的,男人是搞建筑的。两人放弃工作,做为期一年的旅行。

5月9日开始。12日我从推上面看到消息。关注他们的博客,看了开始的两篇

5月9日:Day 1

5月10日(Day 2):墨西哥城

5月14日:Day 6 墨西哥城 5月12日:Day 4 墨西哥城+特奥蒂瓦坎(Teotihuacan)

5月19日:Day 11 瓦哈卡

到现在他们已经旅行了半个月。

如果你也有兴趣,可以关注他们的博客

http://fz0512.com/

以后也可以做这样的尝试哦

不要说你没有足够的条件

只是你没有一颗流浪的心

Advertisements

发表评论

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / 更改 )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / 更改 )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / 更改 )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / 更改 )

Connecting to %s